Klasszikus sváb parasztház Telki központjában

3630 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapestről kimenekülök körében az egyre közkedveltebbé vált Telki községében kínálok megvételre, egy felújítandó, tornácos , sváb parasztházat.
A Zsámbéki medence északkeleti peremén, Budapesttől mindösszesen 21 km-re található.

Az ingatlan központi elhelyezkedésű, de mégis csendes, aszfaltozott utcában helyezkedik.
Az 50-es években épült, kő-tégla-vályog falazattal egy 619m2-es telekre. A két utcára nyíló telek megközelíthetősége kiváló, mivel első és hátsó bejárás is kialakításra került. Minden közművel ellátott, hitel-és tehermentes.
A családi ház 85m-es lakóterülettel rendelkezik, ahol kialakításra került három hálószoba melyek egymásból nyílnak. Továbbá a konyha, külön étkező és egy fürdőszoba együtt a WC-vel. A tornác egyik fele beépítésre került, míg a másik fele szabadon megmaradt az eredeti állapotában. A házhoz folytatólagosan hozzáépítésre került egy kazán helység, tároló és egy nyári konyha.
Fűtésről gáz, illetve vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, radiátorok hőleadásával.
A telken fúrt kút, tárolásra alkalmas melléképület, valamint egy garázs illetve udvari gépjármű beállásra is van lehetőség.
Bár az ingatlan teljes körű felújítást igényel, de azonnal birtokba vehető, és így a munkálatok minél hamarabb elkezdődhetnek.
Ajánlanám azon kedves érdeklődők részére, ezt az igazán ritkaságnak számító 'Sváb parasztház" családi házat, akik egy dinamikusan fejlődő községben, egy igazán kellemes környezetben keresik családi otthonukat.
Várom megtisztelő hívásukat, keressenek bizalommal.

Slájer Tamás

Slájer Tamás

Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban